Pályázatok

Mezőgazdasági gumi-és futóműszerviz létrehozása a Mező-Group Kft.-nél

A Mező-Group Kft. a Széchenyi Terv Plusz keretén belül „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” c. felhívásra benyújtott, GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-02142 azonosítószámmal nyilvántartott „Korszerű, ipari, teher, mezőgazdasági Gumi-és futóműszerviz létrehozása és rakománykezelés fejlesztése a Mező-Group Kft.-nél.” c. pályázata 29,4 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült.
A projekt végrehajtása az Európai Unió támogatásával, Magyarország társfinanszírozásával valósul meg.

Jelen fejlesztés célja a rakománykezelés fejlesztése, továbbá mezőgazdasági gépjárművek gumi, fék- és futómű javítására alkalmas műhely létrehozása.

A projekt keretében a műhely és rakománykezelési szolgáltatáshoz szükséges gépek kerülnek beszerzésre.
Az eszközbeszerzés mellett ingatlan korszerűsítés, 20 kW-os napelemrendszer telepítése, továbbá a vállalkozás hosszú távú céljainak elérése érdekében képzés és tanácsadás igénybevétele valósul meg.

A fejlesztés eredményeként a vállalkozás meglévő szolgáltatásai mellett új szolgáltatások bevezetésére kerül sor: haszongépjárművek futómű vizsgálata, haszongépjárművek gumi javítása, cseréje és centírozása.

A vállalkozás által nyújtott szolgáltatások minősége javul, illetve a versenyképesség növekedésével új munkahelyek jöhetnek létre.

Projekt megvalósítási időtartama: 2021.08.01. – 2022.09.30.
Projekt megvalósítási helyszíne: 5820 Mezőhegyes Battonyai út 19.
Projekt összköltségvetése: 29 396 633 Ft
Támogatás összege: 29 396 633 Ft
Támogatás mértéke: 70,00 %

 

További információ kérhető:
Balogh Zsolt cégvezető
telefonszám: +36 30 967 8052
e-mail: mezogroup@mezogroup.hu